Det syns när erfarna tapetserare gör jobbet

Behöver du hjälp med tapetsering i Skaraborg? Välj kvalitet och kunskap när det är dags att förnya hemma eller på kontoret. Hos oss får du noggrannhet från början till slut och ett grundarbete som gör att ytan blir så snygg som du har tänkt dig. Seniorkraft har ett skickligt nätverk av kompetenta hantverkare som hjälper dig med tapetsering och målningsarbete. Vi finns tillgängliga i Skövde, Skara, Lidköping, Falköping, Hjo och Mariestad med omnejd.

Tapetsering i Skaraborg som gör skillnad

Tapetsering och målning är ett smart sätt att förnya och lyfta hemmet till en låg kostnad. Snabbt och enkelt får du fräscha och stilrena rum utan att det krävs någon större renovering. Det gäller dock att inte tumma på kvaliteten och du behöver bra material och kunskap för bästa resultat. När du väljer Seniorkraft står du själv för materialkostnaden som målarfärg och tapeter. Vi hjälper dig alltid med rådgivning kring det om du behöver. När du har ordnat material så fixar vi jobbet. Våra tapetserare har bred kompetens och lång erfarenhet. Vi ser till att du får en tapetsering du är nöjd med och som gör skillnad.

Att tänka på inför tapetsering

Ta tid för att planera vilken känsla du vill ha i ett rum. Oavsett färg har du fortfarande en mängd nyanser att välja mellan och utbudet av tapeter är idag enormt. Det ger dig alla möjligheter att hitta rätt känsla i din inredning. Kontakta gärna en färgbutik som kan hjälpa dig. Genom Seniorkrafts samarbetspartner kan du få bra pris på både färg och tapet.

Prisvärd målning och tapetsering i Skaraborg

Att måla eller tapetsera är ofta en prisvärd investering. Till en låg kostnad får du ett helt nytt och fräscht utseende och kan skapa en ny atmosfär i rummen. Arbetskostnad för att måla eller tapetsera ett vanligt rum är i regel mellan 3 000 och 4 000 kronor. Ska även tak, golvlistor och dörrar målas ökar kostnaden något. Därtill kommer materialkostnader för färg och tapeter.

Kontakta oss när du behöver hjälp med tapetsering eller måleriarbete. Vi ser till att du får en tjänst du är nöjd med till ett bra pris.

Välj rätt nyans på väggarna

Tänk på att en färg alltid har många olika nyanser och kan brytas på en mängd olika sätt. Det påverkar hur färgen uppfattas och påverkar rummet. Vitt är en enkel färg att använda för att skapa ett stilrent uttryck. Den lyfter fram ljus och får mindre utrymmen att se större ut. Om du vill ha vita väggar, är det viktigt att också välja rätt nyans på den vita färgen. Prova dig fram och lägg tid på att göra rätt val.

Tapetsering i Skaraborg

Ett vitt hem ger utrymme för mer färg

Att bo i ett hem där vita färger utgör basen är enkelt och smakfullt, men viktigast av allt är att det är lätt att kombinera med andra färger. Du kan lägga till en fondvägg som är allt annat än vit, tapetsera en vägg mer en mönsterrik tapet eller med färg på möbler, soffkuddar och blommor leka med rummets uttryck. Tänk på att välja färger och tapeter så att de passar in övrig inredning. Om du exempelvis har mörka träslag eller möbler med färgstarka kulörer, passar vitt med lite mjukare toner bra.

Färg efter inredning

Går din inredning i ljusa färger och du vill ha en klar och ljus känsla kan du välja en mer ”ren vit” nyans eller tapet. Tänk också på att ljuset i rummen också påverkar hur du upplever både färg och tapet. I rum med indirekt ljus från norr kan exempelvis rena vita kulörer upplevas som svala. Det motsatta gäller rum med mycket solljus och söderläge, där du kan välja en mer neutral vit kulör. Fråga om tapet och kulörer i din färghandelsbutik.

Kom ihåg att golvet också är en stor färgyta som reflekteras upp på dina väggar. Golv av träslag som drar åt det gula hållet kan förstärka intrycket hos en väggfärg som drar åt det beige och gula hållet. Tänk också på att lågenergilampor ger ett kallare ljus än vanliga glödlampor.

Vintagekänsla med antikvit

Vintage är väldigt populärt just nu och om du vill ha en vintagekänsla i något av dina rum hemma – då är antikvit färgen för dig. Antikvit är inte lika stark för ögonen och är en väldigt användbar kulör. Genom att man tillsätter ytterst lite svart brytfärg och några droppar ockra blir resultatet antikvit, även kallat äggskalsvit eller bruten vit. Resultatet blir ett varmare och mjukare intryck.

Behöver du hjälp med tapetsering i Skaraborg?

Välkommen att boka in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök av Seniorkraft. Du kan fylla i formuläret nedan eller ringa till oss på 076-848 03 54.