Tömning och städning av dödsbo i Skaraborg med omnejd

Vi hjälper dig med respektfull tömning och omsorgsfull städning vid dödsbo I Skaraborg med omnejd. Det är aldrig lätt när någon i vår närhet lämnar oss. Det kan vara svårt att fokusera på vardagens måsten och med dödsfall behöver många beslut som tar kraft och energi fattas. Dessutom ska nästan alltid ett dödsbo avslutas.

Hos oss på Seniorkraft finns många års erfarenhet av att ta hand om dödsbon och vi vet hur svårt det kan vara när det finns känslomässiga band till ett hem och en plats. Via oss kan du få ett ansvarsfullt och värdigt avslut där du får hjälp med tömning och städning av bostad. Det lyfter bort en omfattande och tyvärr ofta stressande uppgift från dig, samtidigt som sorg och eftertanke kan få mer utrymme.

Så kan vi hjälpa dig med tömning och städning av dödsbo

Vi erbjuder tömning av dödsbo i Skaraborg och hjälp med slutstädning. Slutstädningen genomförs enligt Mäklarsamfundets regelverk, så du kan känna dig trygg med att arbetet utförs på ett korrekt sätt.

Vi kan också hjälpa dig också med:

 • Planering och genomförande av sorteringen i dödsboet.

Det ger dig en helhetslösning som löser alla uppgifter på vägen. Här kan du också få hjälp med transport av gods till ett konkurrenskraftigt pris.

 • Hjälp med avlämning av nyckel till bostad till hyresvärd eller annan relevant person om detta så önskas.

Dina önskemål styr upplägget av arbetet och avslutas med en omsorgsfull städning.

Vid tömning och städning av dödsbo ingår alltid:

   • nöjd kund-garanti
   • ansvarsförsäkring
   • full diskretion och tystnadsplikt

Så förbereder du dig inför städning av dödsbo

För att erbjuda dig en så bra service som möjligt så är det bra om du kan förbereda dig inför kontakten med oss. Det kan vara svårt att fokusera i en svår stund med mycket praktiskt som ska göras samtidigt som sorgen kräver sin tid. Anteckna gärna ner svaret på dessa frågor så att vi tillsammans kan klargöra förutsättningarna innan vi hjälper dig med omsorgsfull tömning och städning av dödsbo.

Frågor vi kan komma att ställa till dig:

 • Bostadens läge, vilken våning?
 • Finns det hiss i anknytning till bostaden?
 • Kommer bil och släp in till trappan eller till ytterdörren?
 • Finns det skrymmande gods över 80 kilo i bostaden?
 • Hur stor är bostaden?
 • Finns det ömtåligt gods i bostaden?

Försäljning och återvinning av dödsbo

Det som blir kvar efter sorteringen hjälper vi självklart till att ta hand om. Ingår det värdefulla föremål i dödsboet som också ska säljas, kan du få via oss få hjälp med en kostnadsfri prisbedömning av två olika företag.

Genom samarbeten med hjälporganisationer kan det som blir över efter sortering gå vidare till en organisation eller återvinnas på ett så miljövänligt sätt som möjligt. Hos oss får du hjälp med alla dessa detaljer.

Få hjälp med tömning och städning av dödsbo i Skaraborg

Seniorkraft i Skaraborg erbjuder professionella tjänster inom hantering av dödsbon i Skaraborg med omnejd. Du får erfaren och välrenommerad personal till bra priser. Du får också alltid full diskretion och tystnadsplikt när du väljer oss. Vi kan hjälpa dig med städning av dödsbo i Skövde, Skara, Lidköping, Mariestad, Falköping, Vara, Tibro, Hjo, Tidaholm, Götene, Karlsborg och Skaraborg med omnejd. Du kan känna dig trygg med att vår kompetens och erfarenhet ger dig en bra upplevelse och ett resultat du är nöjd med i en svår tid. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Behöver du hjälp med städning och tömning av dödsbo i Skaraborg?

Kontakta oss förutsättningslöst via formuläret nedan så pratar vi vidare. Du kan också ringa till oss direkt på mobilnummer 076-848 03 54.