Snickare

Vi har erfarna snickare som utför jobb så som köksrenovering och badrumsrenovering i Skövde, Skara, Lidköping, Falköping, Hjo, Götene och Mariestad.

När du bygger nytt eller renoverar lägenhet har du behov av snickare med fokus på detaljerna. Det är deras arbete du kommer leva med i bostaden och därför är det viktigt att anlita snickare du kan vara säker på gör ett fackmannamässigt utfört jobb. Det kan du hitta hos oss. Beskriv ditt arbete och få prisförslag från oss, vi gör hembesök kostnadsfritt.
Snickeri är ett brett begrepp som rymmer allt från montering av väggar och tak i bostaden till detaljerna som gör bostaden unik. Det kan vara montering av hyllor – kanske vill du bygga väggfasta lösningar – till byggande av kökslösningar och allt annat i bostaden.

Inspiration till snickeri

Ta chansen och skapa ditt drömhem när du bygger nytt eller renoverar. Du behöver inte begränsas av de färdiga lösningarna på marknaden.

Anlitar du en kunnig snickare kommer får du en person som ser möjligheterna och kan bygga utifrån vad du vill att ditt hem ska bli. Så låt dig inspireras innan du bestämmer dig för hur det skall slutligen se ut
Vi samarbetar med en annan firma i Skövde området vid större mer omfattande projekt. Då kan vi ta ansvar för alla delar i byggprojektet, och du slipper ringa runt och leta efter andra hantverkare.

Välj snickare med bred kunskap

Ofta är det bekvämt att anlita så få firmor som möjligt när du bygger om, renoverar eller bygger nytt. Välj därför gärna en snickerifirma som kan de flesta delarna i ditt arbete. Det klokaste är att beskriva arbetet så utförligt som möjligt , sedan kontaktar vi dig när vi funderat färdigt.

Pris för snickeriarbete

Priset för att anlita en snickare är ju helt och hållet beroende på vad du ska göra. Att bygga en altan kostar inte lika mycket som en stor renovering inomhus. Det kan ibland också vara klokt att ha ett pris för att göra hela arbetet snarare än att anlita en snickare per timme – då kan du enklare sätta upp en budget att hålla dig till. För mer information och riktlinjer för vad en snickare kan kosta kan du se mer nedan om våra budgetförslag

Hitta byggfirmor nära dig

För bäst resultat är det ofta bra att välja ett företag från trakten, vi har snickare i nästan hela Skaraborg, vi tar endast uppdrag i vårt närområde i Skaraborg. Du skall känna att vi finns där när du behöver oss.
Det sparar ju också pengar om man finns inom närområdet.

Snickarna på Seniorkraft i Skaraborg

Vi har erfarna medarbetare som kan hjälpa dig med det mesta. Vi kan utföra alla snickeriarbeten med förarbete inkluderat. Våra snickare utför jobb i Skövde, Skara, Lidköping, Falköping, Hjo och Mariestad med omnejd.

Vi fuskar aldrig utan är noga med att utföra jobbet med kvalitet och en nöjd kund i slutändan.

Vill du renovera ute eller inne? Vi har mycket stor kompetens, till exempel inredningssnickare med 30 års erfarenhet.

Vi utför de flesta arbeten stora som små. Till exempel tillbyggnader, fönster, altanbygge, köksrenovering, badrum och våtutrymmen (vi har certifikat), fasadbyten, vindsskivor och takarbeten.

Materialkostnaden står du för och vi har egna byggställningar vi monterar på plats.

Vi utför mindre och större snickeri- och bygguppdrag såsom nybyggnationer, tillbyggnationer, altanbyggen, byte eller tvätt av träfasad eller fönsterfoder. Även plåtslageri-uppdrag!

Kontakta oss för att få pris på snickartjänster. Begär offert, vi drar av 30% av arbetskostnaden direkt på fakturan.

  • Kök & badrum
  • Altaner, brädfodring
  • Fönsterbyte, tak
  • Tillbyggnader
  • Golv & tak
SEO-byrå: Brandson AB i Stockholm