Lokala flyttningar

När ni anlitar oss kommer vi minst 2 man & lastbil, vi sköter allt bärande in/ur lastbil. Alla era möbler täcks med flytt filtar. I nya bostaden grovmöblerar vi köksmöbler i kök o.s.v.

Packning

Du väljer vad du vill ha hjälp med, om du vill kan vi packa hela bohaget, du kan också påbörja packning och låta oss packa endast porslin och känsligt lösöre. Vi hjälper dig även med uppackning om du vill.

Montering

Om ni vill så hjälper vi er med upp och ner montering av era möbler.

Flyttstädning

Vi städar allt från mindre lägenheter till större villor. Checklista flyttstädning »

Magasinering

Vårt lager är ett larmat varmlager som är skyddat från skadedjur. Era möbler förvaras säkert hos oss.

Dödsbotömning

Vi kör bort det som finns kvar, det som går att använda körs till Myrorna resterande körs till tippen. Vi ordnar även slutstädningen. Kom ihåg rut-avdrag går tyvärr ej nyttja vid röjning/städning av dödsbo.

Priser

Våra priser är alltid tydlig. Inga kostnader tillkommer som inte syns i offerten. Förutsätter att du lämnat rätt information i offertförfrågan.

RUT-avdrag på flyttjänster

Från 1/8 2016 gäller rut-avdrag på flyttjänster. Det är upp till dig som kund att kontrollera ditt rut-avdrag. Summan är 50.000:- och du får dra 25.000:- per PERSON och år. Men om du är pensionär (Du ska ha fyllt 65 år vid årets ingång) så kan du använda 100.000:- och dra 50.000:- per år. Om vi ej får fullersättning från SKV kommer ni att debiteras mellan skillnaden därför är det viktigt att kontrollera detta. Ring Skattemyndigheten direkt och kontrollera ditt Rut-avdrag 0771–567 567

Lägenhetsflytt

Här ser du ca tider när man använder 2 man & lastbil. Förutsättning för nedanstående är att allt är nedpackat i flyttlådor. Tiden varierar om det finns hiss eller inte och vilken våning ni ska från till. Även hur lång transportsträckan är mellan lastning/lossnings adress. Förbered så gott ni kan så ser vi till att er flyttning går så smidigt som möjligt.

  • 2 rok upp till cirka 60 kvm ca 4-5 timmar
  • 3 rok upp till cirka 80 kvm ca 5-6 timmar
  • 4 rok upp till cirka 95 kvm ca 6-7 timmar

Villaflytt

När ni ska flytta er villa vill vi att ni fyller i en offertförfrågan och lämnar så tydlig information som möjligt. Skriv om det är något som skiljer sig från normalt bohag som tex. mycket böcker, extra tunga saker, fulla förråd mm.

Datorer, Tv, Stereo mm.

Datorer, tv, stereo mm vill vi att du själv kopplar ur så att du kan märka alla sladdar och tillbehör. Vi märker och monterar ej dessa.

Motorfordon

Transport av bilar, båtar motorcyklar och dylikt ingår vanligtvis ej i flyttuppdraget.

Värdesaker

Pengar, smycken, bankböcker, värdepapper och andra värdesaker rekommenderas du ta hand om själv. Samla ihop dessa i god tid innan flytten.

Elektrisk utrustning

Tvätt-, diskmaskiner armatur eller annan fast monterad elektrisk utrustning som ska medtagas, skall demoteras av behörig fackman.

Fast Inredning

Skåp, hyllor, bänkar mm, vilka är fastmonterade i bostaden skall demonteras av kunden, annars måste demontering bokas in i samband med packning.

Trädgårdsredskap & Dylikt

Gräsklippare eller andra redskap måste vara ordentligt rengjorda och tömda på drivmedel. Tänk på att de ska transporteras tillsammans med ditt övriga bohag.

Krukväxter mm

Vi tar ej ansvar för blommor och krukväxter. Under vintertid är det svårt att klara transport utan att de fryser. Vill ni ändå att vi tar med dem, vattna ej tre dagar innan flytt.

Husdjur

Husdjur transporteras inte av oss.

Matvaror

Vissa matvaror i kyl, frys och skafferi kan ej tas med. Fråga gärna om råd hos vår bokning. Annars kastas eller lämnas dessa kvar av vår personal som packar.

Märkning / Grovstädning

Kontrollera vind, källare, garage och sortera ut vad som ska tas med och vad som ska kastas. Märk cyklar, barnvagn och dyl, som står i allmänna utrymmen. Uppge även detta i bokning.

Alkoholdrycker

Tänk på att tömma karaffer och att det sammanlagda värdet på dryckerna ej får överstiga 5000 sek utan att förteckningslista upprättas.

Vattensäng

Vattensäng måste du själv tömma innan flyttning.

Lekredskap

Lekredskap, rutschkanor, gungor och dyl måste nedmonteras för att vi ska ha möjlighet att transportera dem. Oftast är dessa något rostiga varför de bör nedmonteras i god tid.

Brandfarliga Vätskor

Brandfarliga vätskor eller liknande produkter såsom ammunition, gasbehållare, krut mm får på grund av försäkringsregler ej transporteras av oss.

Tömningar

Glöm ej att tömma tvättmaskin, diskmaskin, akvarium mm på vatten, tvätt och disk innan flyttning, Ej tömda objekt

SEO-byrå: Brandson AB i Stockholm