Målare i Lidköping som levererar kvalitet

Hos Seniorkraft i Skaraborg hittar du yrkesutbildade målare i Lidköping med många års erfarenhet. Våra målare har bred kompetens och hjälper dig med allt, oavsett om du ska tapetsera enskilda rum eller måla om hela huset.

Det är viktigt att anlita skicklig och pålitlig hjälp när husväggarna behöver tas hand om. Våra målare i Lidköping har många års erfarenhet av branschen och jobbar både noggrant och effektivt för ett så bra slutresultat som möjligt. Hos oss kan du känna dig trygg med att få ett snyggt arbete som är fackmannamässigt utfört. Vi har bred kompetens och hjälper dig med allt från att tapetsera sovrummet eller köket till att måla om hela ditt hus eller sommarstuga. För oss är inget projekt för stort eller för litet. Du kan därför slappna av och låta våra målare i Lidköping göra jobbet åt dig, det tjänar både du och ditt hem på.

Våra seniorer hjälper dig med:

  • måla fönster inomhus och utomhus
  • målning av husfasad
  • ommålning av hus
  • tapetsering inomhus
  • målning av innertak och golvlister
  • målning av staket, altanskydd och uteplats

Boka målare i Lidköping till fast pris

Behöver du experthjälp till ditt nästkommande renoveringsprojekt eller måleriarbete är du välkommen att kontakta oss på Seniorkraft för ett kostnadsfritt startmöte. Mötet är helt gratis och du binder dig inte till något vid att kontakta oss. Vi går igenom uppdraget tillsammans och matchar dig sedan med en eller flera av våra seniorer som passar bäst för just ditt projekt. En utav våra målare i Lidköping tar därefter kontakt med dig, ni planerar tillsammans och du får sedan en offert helt enligt dina önskemål. Seniorkraft arbetar både med fasta priser och betalning per timme, beroende på hur ditt uppdrag ser ut. Vi samarbetar också med Nordsjö Färg, vilket ger dig bra rabatter på både färg och material.

Vi hjälper dig med din husfasad

Våra erfarna målare i Lidköping genomför cirka 15-20 husmålningar varje säsong och vet hur en husfasad ska skötas. När huset målas är det viktigt att allt sker på ett korrekt sätt för att skyddet ska bli så effektivt som möjligt. En välmålad husfasad skyddar mot vind, kyla och regn, något som gäller för både trähus såväl som putsade hus. Vi lämnar alltid våra kunder nöjda och med ett leende på läpparna. Behöver du hjälp under kommande säsong? Boka ett uppstartsmöte med oss och se hur våra målare i Lidköping kan hjälpa dig. Det är helt kostnadsfritt.

Detta ingår i fasadmålning:​​​​​​​

1 ) Huset tvättas för hand av våra målare (aldrig med högtryckstvätt) och vi kontrollerar om det behövs bytas brädor eller utföras lagningar.
2 ) Huset skrapas vid behov för att få bort gammal och löst sittande färg.
3 ) Fönster som är slitna får nytt kitt.
4 ) Alla trärena ytor grundmålas.
5 ) Fasaden slutstryks två gånger i valfri nyans.

Våra målare i Lidköping tapetserar också

En slarvigt tapetserad vägg kan vara ett frustrerande moment i vardagen. Våra målare i Lidköping vet hur viktigt det är med ett bra slutresultat. Vi utför alltid ett noggrant arbete och lämnar dina väggar släta och fina. Du kan alltid känna att du är i trygga händer hos oss och att tapetseringen blir som du tänkt dig. Vår ambition är att arbeta så effektivt vi kan för att du ska få en så prisvärd tapetsering som möjligt. Våra målare i Lidköping har verkligen ett öga för detaljer. Läs mer om tapetsering och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Behöver du hjälp av en målare i Lidköping?

Boka in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök av Seniorkraft.

Du når oss enklast på mobilnummer 076-848 03 54 eller genom att skicka ett meddelande. Läs mer om ROT-avdraget här: RUT-och ROT-avdrag

    Vi erbjuder våra måleritjänster i bl.a. följande orter: