Anlita målare i Varberg som levererar toppkvalitet

Hos Seniorkraft i Skaraborg hittar du yrkesutbildade målare i Varberg med många års erfarenhet av måleriuppdrag. Oavsett om du vill tapetsera enskilda rum, fixa till färgen på uteplatsen eller måla om hela huset så har vi kompetensen.

Vi erbjuder 30% rabatt på alla husmålningar som bokas under våren -21, först till kvarn max 20 hus. Vi ger även ca 30% rabatt på Nordsjös alla färgprodukter som också är vår huvudleverantör.

Våra skickliga målare i Varberg hjälper dig när det är dags att renovera, måla om eller tapetsera. Ett väl utfört arbete håller ofta längre, vilket är ett bra skäl till att det kan löna sig att anlita hjälp istället för att göra jobbet själv. Hos oss kan du känna dig trygg och du kan alltid räkna med ett snyggt slutresultat som är fackmannamässigt utfört. Våra målare i Varberg hjälper dig med både stora och små projekt, oavsett om du behöver en hjälpande hand för att tapetsera ett enskilt rum eller måla om hela huset. Vi har bred kompetens och anpassar vårt arbete helt efter dig och dina önskemål.

Våra seniorer i Varberg målar:

  • fönster
  • hus och husfasad
  • innertak
  • golvlister
  • staket
  • altanskydd
  • uteplats

Dessutom tapetserar vi också mer än gärna!

Målare i Varberg till fast pris: Hur fungerar det?

Våra seniora målare i Varberg är professionella yrkesmän och brinner för sitt arbete. Är du nyfiken på våra tjänster och vad vi kan erbjuda dig ingår ett kostnadsfritt startmöte i alla uppdrag. Du berättar helt enkelt för oss om dina målarplaner och vi matchar dig därefter med den målare i Varberg som passar bäst för just ditt projekt. Målaren kontaktar sedan dig och ni går igenom planen tillsammans i detalj. Efteråt får du en offert helt enligt dina önskemål. Seniorkraft arbetar både med fasta priser och betalning per timme, beroende på hur ditt uppdrag ser ut. Vi samarbetar också med Nordsjö Färg, vilket ger dig bra rabatter på både färg och material.

Din husfasad behöver rätt skydd

Seniorkraft genomför cirka 15-20 husmålningar varje säsong, och därför kan våra målare i Varberg kalla sig experter när det gäller målning av hus och fasad. Både trähus och putsade hus behöver skydd mot vind, kyla och regn. Det är exremt viktigt att fasaden målas på korrekt sätt eftersom detta minimerar risken för alger och fuktproblem. Du är i trygga händer när du låter våra målare i Varberg göra arbetet, vi lämnar alltid våra kunder nöjda när jobbet är klart. Behöver du hjälp under kommande säsong? Boka ett uppstartsmöte med oss. Det är kostnadsfritt.

Detta ingår i fasadmålning:​​​​​​​

1 ) Huset tvättas för hand (aldrig med högtryckstvätt) och vi kontrollerar om det behövs bytas brädor eller utföras lagningar.
2 ) Huset skrapas vid behov för att få bort gammal och löst sittande färg.
3 ) Fönster som är slitna får nytt kitt.
4 ) Alla trärena ytor grundmålas.
5 ) Fasaden slutstryks två gånger i valfri nyans.

Våra målare i Varberg erbjuder prisvärd tapetsering

Förutom att måla är våra seniorer i Varberg även mästare på att tapetsera. En noggrann tapetsering är en fröjd för ögat och lyfter ditt hem till nya nivåer. Tapetsering är inte alltid lika enkelt som det ser ut och därför kan en hjälpande hand vara nödvändig, särskilt om du är oerfaren. Vi vet hur viktigt det är med ett bra slutresultat, och du kan alltid känna dig trygg med att tapetseringen blir som du tänkt dig när du anlitar oss. Våra målare i Varberg har ett öga för detaljer och ambitionen är att arbeta både effektivt och noggrant. Hos oss får du därmed en så snygg och prisvärd tapetsering som möjligt. Läs mer om tapetsering och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Behöver du hjälp av en målare i Varberg?

Boka in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök av Seniorkraft.

Du når oss enklast på mobilnummer 076-848 03 54 eller genom att skicka ett meddelande. Läs mer om ROT-avdraget här: RUT-och ROT-avdrag