Få hjälp av erfarna målare i Skövde med över 112 års samlad erfarenhet!

Hos Seniorkraft i Skaraborg hittar du yrkesutbildade målare i Skövde med många års erfarenhet av måleriuppdrag. Oavsett om du vill tapetsera enskilda rum eller måla om hela huset så har vi kompetensen.

Vi erbjuder 30% rabatt på alla husmålningar som bokas under våren inför kommande säsong, först till kvarn max 20 hus. Vi ger även ca 30% rabatt på Nordsjös alla färgprodukter som också är vår huvudleverantör.

När huset behöver omsorg är det viktigt att du väljer pålitliga och skickliga målare i Skövde från Seniorkraft. Våra seniorer är 55-plussare och är yrkesutbildade samt besitter en bred kompetens genom många års erfarenhet inom måleribranschen. Vi erbjuder en hjälpande hand eller gör hela jobbet åt dig, oavsett om du vill tapetsera ett enskilt rum eller måla om hela ditt hus. Våra målare i Skövde kan renovera, måla och tapetsera åt dig så att du får mer tid över till annat. Du är i trygga händer hos oss och kan alltid lita på att få ett snyggt utfört arbete. Ta ditt hem till en ny nivå med vår hjälp.

Våra målare i Skövde hjälper dig med:

 • måla fönster inomhus och utomhus
 • måla husfasad
 • ommålning av hela huset
 • tapetsera inomhus
 • måla innertak och golvlister
 • måla staket, altanskydd och uteplats

Vilka är vi?

 • Rimad Dabrauskas
 • Josef och Wilma Dragons
 • Bo Johansson (Chef)
 • m.fl.

Få ditt hus målat till fast pris

Vill du ta reda på mer om hur våra målare i Skövde kan hjälpa dig erbjuder vi ett kostnadsfritt startmöte i alla uppdrag. Där berättar du mer om det målararbete du behöver hjälp med och dina önskemål. Därefter matchar vi dig med en av våra målare som kontaktar dig, och ni går tillsammans igenom uppdraget i detalj. Våra målare i Skövde arbetar både med fasta priser och betalning per timme, beroende på hur ditt uppdrag ser ut. Behöver du hjälp med till exempel målarfärg och penslar kan vi också bistå med det. Eftersom vi har ett samarbete med Nordsjö Färg kan vi ge dig bra rabatter på både färg och material.

Prisexempel: Priserna ligger mellan 45 000 till 55 000 SEK plus moms, efter RUT-avdrag för ett hus på upp till 140Kvm.

Vad ingår i vårt paket för måleri

Vi erbjuder inomhusmålning med Nordsjös flaggskeppsprodukt, SuperOne Akrylamid, till konkurrenskraftiga priser. Vår teknik inkluderar effektiv målning i två omgångar med efterdragning av alla ytor för att säkerställa en jämn och hållbar finish.

Därför är rätt hjälp avgörande

Det är viktigt att måla husfasaden på rätt sätt eftersom färgen ger ett viktigt skydd mot vind, kyla och regn. Våra målare i Skövde är experter och ger dig en husfasad med rejält och långvarigt skydd, ett bra skäl till att det ibland kan vara både effektivt och billigare att anlita hjälp. Både trähus och putsade hus behöver en fasad målad på rätt sätt för att minimera angrepp av alger och fuktproblem. Seniorkraft genomför cirka 15-20 husmålningar varje säsong och har alltid nöjda kunder när jobbet är klart. Behöver du hjälp av våra målare i Skövde under kommande säsong? Boka ett uppstartsmöte med oss. Det är kostnadsfritt.

Så ser processen ut när du anlitar oss

 • Första Kontakt: Kontakta oss helst en månad innan önskat startdatum. Vi är tillgängliga via mobil eller e-post för att diskutera dina behov.
 • Offert: Vi svarar omgående med en detaljerad offert som även inkluderar referenser från tidigare arbeten.
 • Projektstart: Normalt kan vi påbörja ett jobb inom 6-7 dagar från bokningsdatumet, beroende på tillgänglighet.
 • Utförande: Två erfarna målare kommer att genomföra arbetet, som normalt tar ca 6-7 dagar för ytor upp till 140 kvm.
 • Fakturering: Fakturering sker i efterhand med 15 dagars kredit. Vi hanterar även ansökan om ROT-avdrag för din bekvämlighet.

Detta ingår i fasadmålning:​​​​​​

1 ) Huset tvättas för hand (aldrig med högtryckstvätt) och vi kontrollerar om det behövs bytas brädor eller utföras lagningar.
2 ) Huset skrapas vid behov för att få bort gammal och löst sittande färg.
3 ) Fönster som är slitna får nytt kitt.
4 ) Alla trärena ytor grundmålas.
5 ) Fasaden slutstryks två gånger i valfri nyans.

Noggrann tapetsering som lyfter hemmet

Ska du tapetsera om hemma men är osäker på din teknik finns våra målare i Skövde här för att hjälpa dig. Vi vet hur viktigt det är med ett bra slutresultat och lämnar alltid dina väggar släta och fina. Du kan känna dig trygg med att tapetseringen blir som du tänkt dig när du anlitar oss. Våra målare i Skövde har ett öga för detaljer och arbetar både noggrant och effektivt, kort sagt ger vi dig ett snyggt och prisvärt resultat. Låt oss hjälpa dig att ta dina väggar till nya höjder. Läs mer om tapetsering och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Lämnas det några garantier när ni utför målning eller tapetsering?

Vi står bakom kvaliteten på vårt arbete med en 3-års garanti. Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd med vårt arbete.

Kontakta oss IDAG!

För att boka eller för mer information, vänligen kontakta oss på: 076-848 03 54

Behöver du hjälp av en målare i Skövde?

Boka in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök av Seniorkraft.

Du når oss enklast på mobilnummer 076-848 03 54 eller genom att skicka ett meddelande. Läs mer om ROT-avdraget här: RUT-och ROT-avdrag

  Vi erbjuder våra måleritjänster i bl.a. följande orter:

  • Målare Falköping
  • Målare Mariestad
  • Målare Lidköping
  • Målare Skara