Få hjälp av målare i Skövde som levererar kvalitet på alla ytor

Hos Seniorkraft i Skaraborg hittar du yrkesutbildade målare i Skövde med många års erfarenhet av måleriuppdrag. Oavsett om du vill tapetsera enskilda rum eller måla om hela huset så har vi kompetensen.

Vi erbjuder 30% rabatt på alla husmålningar som bokas under våren -21, först till kvarn max 20 hus. Vi ger även ca 30% rabatt på Nordsjös alla färgprodukter som också är vår huvudleverantör.

När huset behöver omsorg är det viktigt att du väljer pålitliga och skickliga målare i Skövde. Våra seniorer har en bred kompetens och många års erfarenhet inom måleribranschen. Vi erbjuder en hjälpande hand eller gör hela jobbet åt dig, oavsett om du vill tapetsera ett enskilt rum eller måla om hela ditt hus. Våra målare i Skövde kan renovera, måla och tapetsera åt dig så att du får mer tid över till annat. Du är i trygga händer hos oss och kan alltid lita på att få ett snyggt utfört arbete. Ta ditt hem till en ny nivå med vår hjälp.

Våra målare i Skövde hjälper dig med:

  • måla fönster inomhus och utomhus
  • måla husfasad
  • ommålning av hela huset
  • tapetsera inomhus
  • måla innertak och golvlister
  • måla staket, altanskydd och uteplats

Målare i Skövde hjälper dig till fast pris

Vill du ta reda på mer om hur våra målare i Skövde kan hjälpa dig erbjuder vi ett kostnadsfritt startmöte i alla uppdrag. Där berättar du mer om det målararbete du behöver hjälp med och dina önskemål. Därefter matchar vi dig med en av våra målare som kontaktar dig, och ni går tillsammans igenom uppdraget i detalj. Våra målare i Skövde arbetar både med fasta priser och betalning per timme, beroende på hur ditt uppdrag ser ut. Behöver du hjälp med till exempel målarfärg och penslar kan vi också bistå med det. Eftersom vi har ett samarbete med Nordsjö Färg kan vi ge dig bra rabatter på både färg och material.

Därför är rätt hjälp avgörande

Det är viktigt att måla husfasaden på rätt sätt eftersom färgen ger ett viktigt skydd mot vind, kyla och regn. Våra målare i Skövde är experter och ger dig en husfasad med rejält och långvarigt skydd, ett bra skäl till att det ibland kan vara både effektivt och billigare att anlita hjälp. Både trähus och putsade hus behöver en fasad målad på rätt sätt för att minimera angrepp av alger och fuktproblem. Seniorkraft genomför cirka 15-20 husmålningar varje säsong och har alltid nöjda kunder när jobbet är klart. Behöver du hjälp av våra målare i Skövde under kommande säsong? Boka ett uppstartsmöte med oss. Det är kostnadsfritt.

Detta ingår i fasadmålning:​​​​​​​

1 ) Huset tvättas för hand (aldrig med högtryckstvätt) och vi kontrollerar om det behövs bytas brädor eller utföras lagningar.
2 ) Huset skrapas vid behov för att få bort gammal och löst sittande färg.
3 ) Fönster som är slitna får nytt kitt.
4 ) Alla trärena ytor grundmålas.
5 ) Fasaden slutstryks två gånger i valfri nyans.

Noggrann tapetsering som lyfter hemmet

Ska du tapetsera om hemma men är osäker på din teknik finns våra målare i Skövde här för att hjälpa dig. Vi vet hur viktigt det är med ett bra slutresultat och lämnar alltid dina väggar släta och fina. Du kan känna dig trygg med att tapetseringen blir som du tänkt dig när du anlitar oss. Våra målare i Skövde har ett öga för detaljer och arbetar både noggrant och effektivt, kort sagt ger vi dig ett snyggt och prisvärt resultat. Låt oss hjälpa dig att ta dina väggar till nya höjder. Läs mer om tapetsering och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Behöver du hjälp av en målare i Skövde?

Boka in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök av Seniorkraft.

Du når oss enklast på mobilnummer 076-848 03 54 eller genom att skicka ett meddelande. Läs mer om ROT-avdraget här: RUT-och ROT-avdrag

    Vi erbjuder våra måleritjänster i bl.a. följande orter: