Låt erfarna målare i Mariestad göra jobbet

Hos Seniorkraft i Mariestad finns yrkesutbildade målare med stor erfarenhet av olika måleriuppdrag.  Det spelar ingen roll om du vill måla om hela huset eller tapetsera om ett rum.

Välj en målare i Mariestad från Seniorkraft när du det är dags att måla om eller sätta upp nya tapeter.  Med våra professionella målare kommer du få en målning som är riktigt bra och fackmannamässigt utfört. ​​​​​Med vår breda kompetens och långa erfarenhet som målare kan vi utföra både små och stora projekt. Det spelar ingen roll om du vill måla om hela huset eller bara tapetsera om ett litet rum. Våra målare i Mariestad hjälper dig till ett riktigt bra pris.

Målare i Mariestad utför

Våra målare i Mariestad utför bland annat:

 • Fönstermålning både inomhus & utomhus
 • Målning av husfasad
 • Målar om hela huset
 • Tapetsering
 • Målning av listor
 • Innertaksmålning
 • Målning av staket och uteplats

Målning till fast pris

Kontakta Seniorkraft och berätta vad du vill ha hjälp med. Vi ser till att en erfaren målare i Mariestad kontaktar dig där ni sen går igenom allt måleriarbete som skall göras. Sen får du en offert av oss. Vi arbetar både med betalning per timme eller med ett fast pris. Det beror lite på hur ditt uppdrag ser ut. Vi har även ett samarbete med Nordsjö Färg, vilket ger dig ett bra pris på färg och material.

Måla om husfasaden

Husfasadens skick är ett viktigt skydd mot vind, kyla och regn, både för trähus och putsade hus. En bra målad fasad minimerar angrepp av alger och minskar risken för fuktproblem. Vi har alltid väldigt nöjda kunder när vi målat husfasaden och då målar vi upp till 20 hus varje säsong. Behöver du hjälp av en målare i Mariestad? Boka ett möte med oss, det kostar inget!

Vad ingår i en fasadmålning?

 1. Huset tvättas för hand och vi kontrollerar om något behöver repareras först.
 2. Gammal och löst sittande färg skrapas bort .
 3. Fönster som är slitna renoveras.
 4. Trärena ytor grundmålas först.
 5. Fasaden målas två gånger i valfri färg.

Tapetsera om

Behöver du tapetsera om? Vi hjälper dig med tapetseringen. Du kanske vill ha en noggrann tapetsering av en fin tapet eller sätta upp en renoveringstapet som sen skall målas i valfri färg. Ovasett vad du vill ha för tapet så lyfter det hela rummet och vi vet hur viktigt det är med ett bra resultat. Du  kan känna dig trygg med att tapetseringen blir som du tänkt dig när du anlitar oss. Vår arbetar effektivt och noggrant så att du ska få en så prisvärd tapetsering som möjligt. Läs mer om tapetsering här.

Vi erbjuder också målare i skövde.

Boka en målare i Mariestad

Boka in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök av Seniorkraft.

Du når oss enklast på mobilnummer 076-848 03 54 eller genom att skicka ett meddelande. Läs mer om ROT-avdraget här: RUT-och ROT-avdrag

  Vi erbjuder våra måleritjänster i bl.a. följande orter: