Få hjälp av målare i Kungälv med erfarenhet

Hos Seniorkraft i Skaraborg hittar du yrkesutbildade målare i Kungälv med många års erfarenhet av måleriuppdrag. Oavsett om du vill tapetsera enskilda rum, fixa färg vid fönster eller måla om hela huset så har vi kompetensen.

Vi erbjuder 30% rabatt på alla husmålningar som bokas under våren -21, först till kvarn max 20 hus. Vi ger även ca 30% rabatt på Nordsjös alla färgprodukter som också är vår huvudleverantör.

Står du inför ett projekt där hemma och behöver hjälp av målare i Kungälv? När det är dags att renovera, måla om eller tapetsera är det viktigt med pålitlig och skicklig arbetskraft oberoende av hur stort eller litet ditt projekt är. Vi förstår att vardagen inte alltid går ihop och att måla om huset eller tapetsera vardagsrummet skjuts upp gång på gång. Därför finns vi här för att hjälpa dig! Våra målare i Kungälv har bred kompetens och många års erfarenhet inom måleribranschen. Hos oss kan du alltid känna dig trygg med att får du ett snyggt arbete som är fackmannamässigt utfört. Vi hjälper dig med allt oavsett om du ska tapetsera ett enskilt rum eller måla om hela ditt hus. Byt stressen mot egentid medan våra målare i Kungälv gör jobbet åt dig. Det tjänar både du och ditt hem på.

Våra målare i Kungälv hjälper dig med:

  • måla fönster inomhus och utomhus
  • målning av husfasad
  • ommålning av hus
  • tapetsering inomhus
  • målning av innertak och golvlister
  • målning av staket, altanskydd och uteplats

Målare i Kungälv till fast pris: så här fungerar det

Är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa dig och till vilket pris är det bara att ta kontakt med oss målare i Kungälv för ett kostnadsfritt startmöte. Under mötet får du berätta lite om det målararbete du behöver hjälp med. Mötet är inte bindande och helt gratis. Efter samtalet matchas du med en av våra erfarna seniorer som kontaktar dig för nästa steg. Du går igenom uppdraget med din målare och får en offert enligt dina önskemål. Seniorkraft arbetar både med fasta priser och betalning per timme, beroende på hur ditt uppdrag ser ut. Behöver du hjälp med tips eller inhandel av färg och material hjälper våra målare i Kungälv dig självklart med det också. Vi samarbetar med Nordsjö Färg, vilket ger dig bra rabatter på både målarfärg och penslar.

Ge din husfasad omsorg och skydd med färg

När du behöver måla om huset är våra målare i Kungälv här för att dela med oss av vår expertis. En välmålad husfasad skyddar ditt hus mot vind, kyla och regn, och det gäller både för trähus och putsade hus. Det är väldigt viktigt att fasaden målas på ett korrekt sätt för att minimera angrepp av alger och minska risken för fuktproblem. Seniorkraft genomför cirka 15-20 husmålningar varje säsong och har alltid nöjda kunder när jobbet är klart. Bor du i Kungälv och behöver hjälp under kommande säsong? Ring oss och boka ett uppstartsmöte. Det är helt kostnadsfritt.

Detta ingår i fasadmålning:​​​​​​​

1 ) Huset tvättas för hand (aldrig med högtryckstvätt) och vi kontrollerar om det behövs bytas brädor eller utföras lagningar.
2 ) Huset skrapas vid behov för att få bort gammal och löst sittande färg.
3 ) Fönster som är slitna får nytt kitt.
4 ) Alla trärena ytor grundmålas.
5 ) Fasaden slutstryks två gånger i valfri nyans.

Noggrann tapetsering som lyfter hemmet

En noga utförd tapetsering är en fröjd för ögat och lyfter ditt hem till nya nivåer. Vi vet hur viktigt det är med ett bra slutresultat och du är alltid i trygga händer hos våra målare i Kungälv. Våra seniorer älskar sitt jobb och du kan lita på att tapetseringen blir precis som du tänkt dig när du anlitar oss. Vi har ett öga för detaljer och vår ambition är att arbeta så effektivt vi kan för att du ska få en så prisvärd tapetsering som möjligt. Läs mer om tapetsering och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Behöver du hjälp av en målare i Kungälv?

Boka in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök av Seniorkraft.

Du når oss enklast på mobilnummer 076-848 03 54 eller genom att skicka ett meddelande. Läs mer om ROT-avdraget här: RUT-och ROT-avdrag