Få hjälp av målare i Halmstad som levererar kvalitet

Hos Seniorkraft i Skaraborg hittar du yrkesutbildade målare i Halmstad med många års erfarenhet av måleriuppdrag. Oavsett om du vill tapetsera enskilda rum eller måla om hela huset så har vi kompetensen.

Vi erbjuder 30% rabatt på alla husmålningar som bokas under våren -21, först till kvarn max 20 hus. Vi ger även ca 30% rabatt på Nordsjös alla färgprodukter som också är vår huvudleverantör.

När det är dags att renovera, måla om eller tapetsera är det viktigt att du väljer pålitliga och skickliga målare i Halmstad. Hos oss kan du känna dig trygg med att får du ett snyggt arbete som fackmannamässigt utfört. Det tjänar du och ditt hem på. ​​​​​Med vår breda kompetens och erfarenhet inom måleribranschen så hjälper vi dig med stora som små projekt. Oavsett om du vill tapetsera ett enskilt rum eller måla om hela ditt hus så hjälper våra målare dig.

Vi hjälper dig med:

  • måla fönster inomhus och utomhus
  • målning av husfasad
  • ommålning av hus
  • tapetsering inomhus
  • målning av innertak och golvlister
  • målning av staket, altanskydd och uteplats

Målare i Halmstad till fast pris: så här fungerar det

I alla uppdrag ingår ett kostnadsfritt startmöte där du berättar om det målararbete du behöver hjälp med. Efter det matchar vi dig med en målare som kontaktar dig. När ni har gått igenom uppdraget får du en offert helt enligt dina önskemål. Seniorkraft arbetar både med fasta priser och betalning per timme, beroende på hur ditt uppdrag ser ut. Vi samarbetar också med Nordsjö Färg, vilket ger dig bra rabatter på både färg och material.

När din husfasad behöver omsorg, färg och skydd

En väl målad husfasad är ett viktigt skydd mot vind, kyla och regn, både för trähus och putsade hus. En rätt målad fasad minimerar angrepp av alger och minskar risken för fuktproblem. Seniorkraft genomför cirka 15-20 husmålningar varje säsong, och har alltid nöjda kunder när jobbet är klart. Behöver du hjälp under kommande säsong? Boka ett uppstartsmöte med oss. Det är kostnadsfritt.

Detta ingår i fasadmålning:​​​​​​​

1 ) Huset tvättas för hand (aldrig med högtryckstvätt) och vi kontrollerar om det behövs bytas brädor eller utföras lagningar.
2 ) Huset skrapas vid behov för att få bort gammal och löst sittande färg.
3 ) Fönster som är slitna får nytt kitt.
4 ) Alla trärena ytor grundmålas.
5 ) Fasaden slutstryks två gånger i valfri nyans.

Noggrann tapetsering som lyfter hemmet

En noggrann tapetsering är en fröjd för ögat och lyfter ditt hem. Vi vet hur viktigt det är med ett bra slutresultat, och du kan känna dig trygg med att tapetseringen blir som du tänkt dig när du anlitar oss. Vår ambition är att arbeta både effektivt och med ett öga för detaljer, så att du ska få en så prisvärd tapersering som möjligt. Läs mer om tapetsering och hur vi kan hjälpa dig med ditt projekt.

Behöver du hjälp av en målare i Halmstad?

Boka in ett förutsättningslöst och kostnadsfritt hembesök av Seniorkraft.

Du når oss enklast på mobilnummer 076-848 03 54 eller genom att skicka ett meddelande. Läs mer om ROT-avdraget här: RUT-och ROT-avdrag