Flytthjälp gör vägen till ett nytt boende enkel

 

Ett nytt boende eller ett nytt kontor är ett stort projekt med många praktiska utmaningar. Med en rutinerad flyttfirma och effektiv flytthjälp går det både snabbt och smidigt att lämna en adress och komma på plats i det nya. Hos Seniorkraft får du rutinerad hjälp till fast pris. Välj en flyttpartner som packar med omsorg och ser till att alla ägodelar når det nya hemmet säkert.

Få garanti och ansvarsförsäkring hos Seniorkraft

När du väljer oss som partner vid din flytt ingår alltid ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti. En ansvarsförsäkring innebär extra trygghet för dig om det uppstår skador i samband med flytten, och med en nöjd kund-garanti har du en extra säkerhet från oss. Behöver du hjälp med flyttstädning kan du boka ett fördelaktigt paketpris.

​​​
Fyll i dina uppgifter i formuläret bredvid så får du en kostnadsfri offert av oss. Flytthjälp av Seniorkraft innebär alltid ett fast pris. Det gör att du får kontroll på dina omkostnader och alltid har överblick över din flyttbudget.

Seniorkraft erbjuder flytthjälp för boende i:

Skövde, Skara, Lidköping, Mariestad, Falköping, Vara, Tibro, Hjo, Tidaholm, Götene, Karlsborg, och Skaraborg med omnejd.

I Seniorkrafts flytthjälp ingår:

 • fast pris
 • möjlighet till RUT-avdrag
 • ansvarsförsäkring
 • nöjd kund-garanti

Gör en intressanmälan och få en kostnadsfri offert:

  Priser för din flytthjälp

  Tillsammans med Seniorkraft får du alla möjlighet att få hjälp med din flytt till en rimlig kostnad. För 500 kr per timme (exklusive moms) ingår två personer på plats som hjälper dig att flytta. Lastbil ingår. Ovanstående timpris är efter att RUT-avdrag dragits, alltså det du som kund betalar.
  Skatteverkets information om RUT-avdraget hittar du här.

  Flytthjälp


  2 rum o kök upp till 60 kvm
  4–5 timmar
  2 500 kr–3 000 kr exklusive moms

  3 rum o kök upp till cirka 80 kvm
  5–6 timmar
  3 000 kr–4 000 kr exklusive moms
  ​​​​​​​
  4 rum o kök upp till 95 kvm
  6-7 timmar
  5 000 kr exklusive moms

  Tänk på att prisbilden kan variera beroende på uppdragets omfattning. För exakta priser och bokning av flytthjälp kontakta Seniorkraft.

  Goda råd när du använder flytthjälp

  Nedan följer en lista över vanliga objekt och vad som kan vara viktigt att tänka på när du anlitar flytthjälp:

  • Märk upp dina saker tillsammans med flyttlådor. Ange om innehållet är tungt, omtåligt eller ska behandlas på något speciellt sätt.
  • Tänk på att själv montera ner och märka till exempel vägghyllor, datorer, stereoanläggningar och annan fast inredning (Flytthjälpen monterar inte ner dessa.). Detta gäller även vitvaror där det i vissa fall krävs behörig fackman.
  • Transport av fordon som exemeplvis bilar, båtar och motorcyklar ingår vanligtvis inte i flyttuppdraget.
  • Töm gräsklippare och andra maskiner på drivmedel innan flytthjälpen anländer. Tänk på att dessa kommer att transporteras tillsammans med ditt övriga bohag.
  • Under vintertid är det svårt att klara transport av krukväxter och blommor utan frysskador. Vill du ändå att flytthjälpen tar med dessa, är det rekommenderat att du undviker att vattna dem under tre dagar innan flytt.
  • Husdjur transporteras inte av Seniorkraft.
  • Samla in värdesaker som exempelvis pengar, smycken och värdepapper och ta hand om dessa själv.
  • Kontrollera vind, källare och allmänna utrymmen i din gamla bostad innan flytthjälpen anländer och se till att exempelvis barnvagnar och cyklar är uppmärkta. Kom ihåg att ange om gods som dessa ska flyttas när du bokar din flytthjälp.
  • Farligt gods som exempelvis brandfarliga vätskor och gasbehållare kan på grund av försäkringsbestämmelser inte transporteras av oss.

  Har du andra frågor eller funderingar, kontakta oss via mejl eller mobil!
  ​​​​​​​Du når oss enkelt på 076-848 03 54.