Flytthjälp i Skaraborg som gör vägen till ett nytt boende enkel

När du behöver en trygg och prisvärd flytthjälp i Skaraborg så hjälper vi dig. Vi vet att det är ett stort projekt att flytta och att det kommer med många utmaningar. Med en rutinerad flyttfirma och effektiv flytthjälp går det både snabbt och smidigt att lämna en adress och komma på plats i den nya. Hos Seniorkraft får du rutinerad hjälp till fast pris. Vi är en flyttpartner som packar med omsorg och ser till att alla ägodelar når det nya hemmet säkert.

Flytthjälp i Skaraborg med fast pris

För oss är det viktigt att erbjuda dig flytthjälp i Skaraborg till ett fast pris och en tjänst som du är nöjd med. För 500 kr per timme (exklusive moms) ingår två personer på plats som hjälper dig att flytta, samt lastbil. Ovanstående timpris är efter att RUT-avdrag dragits, alltså det du som kund betalar. Läs mer om RUT-avdrag hos Skatteverket.

Prisexempel

2 rum o kök upp till 60 kvm
4–5 timmar
2 500 kr–3 000 kr exklusive moms

3 rum o kök upp till cirka 80 kvm
5–6 timmar
3 000 kr–4 000 kr exklusive moms
​​​​​​​
4 rum o kök upp till 95 kvm
6-7 timmar
5 000 kr exklusive moms

Tänk på att prisbilden kan variera beroende på uppdragets omfattning. För exakta priser och bokning av flytthjälp, varmt välkommen att kontakta oss.

Flytthjälp med garanti och ansvarsförsäkring

När du väljer oss som partner vid din flytt inom Skaraborg så ingår alltid en ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti. En ansvarsförsäkring innebär extra trygghet för dig om det uppstår skador i samband med flytten, och med vår nöjd-kund-garanti kan du vara säker på att du får en tjänst du är nöjd med.

I Seniorkrafts flytthjälp ingår:

 • Fast pris
 • Möjlighet till RUT-avdrag
 • Ansvarsförsäkring
 • Nöjd-kund-garanti

Goda råd när du använder flytthjälp

Här kommer värdefulla tips att tänka på när du anlitar flytthjälp.

 • Märk upp dina flyttlådor. Ange om innehållet är tungt, ömtåligt eller ska behandlas på något speciellt sätt.
 • Tänk på att själv montera ner och märka till exempel vägghyllor, datorer, stereoanläggningar och annan fast inredning (flytthjälpen monterar inte ner dessa). Detta gäller även vitvaror där det i vissa fall krävs behörig fackman.
 • Transport av fordon som exempelvis bilar, båtar och motorcyklar ingår vanligtvis inte i flyttuppdraget.
 • Töm gräsklippare och andra maskiner på drivmedel innan flytthjälpen anländer. Tänk på att dessa kommer att transporteras tillsammans med ditt övriga bohag.
 • Under vintertid är det svårt att klara transport av krukväxter och blommor utan frysskador. Vill du ändå att flytthjälpen tar med dessa, är det rekommenderat att du undviker att vattna dem under tre dagar innan flytt.
 • Husdjur transporteras inte av Seniorkraft.
 • Samla in värdesaker som exempelvis pengar, smycken och värdepapper och ta hand om dessa själv.
 • Kontrollera vind, källare och allmänna utrymmen i din gamla bostad innan flytthjälpen anländer och se till att exempelvis barnvagnar och cyklar är uppmärkta. Kom ihåg att ange om gods som dessa ska flyttas när du bokar din flytthjälp.
 • Farligt gods som exempelvis brandfarliga vätskor och gasbehållare kan på grund av försäkringsbestämmelser inte transporteras av oss.

Har du några frågor eller funderingar? Varmt välkommen att kontakta oss via hemsidan eller ringa till oss på 076-848 03 54.

Seniorkraft erbjuder flytthjälp för boende i:

Skövde, Skara, Lidköping, Mariestad, Falköping, Vara, Tibro, Hjo, Tidaholm, Götene, Karlsborg, och Skaraborg med omnejd.

Behöver du flytthjälp i Skaraborg?

Fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri offert. Du kan också ringa till oss direkt på mobilnummer 076-848 03 54. Vi ser till att du får ett fast pris och en flytthjälp du blir nöjd med.

  Vi hjälper dig att flytta i flera områden:

  Flytthjälp i Skaraborg | Skaraborg