Att flytta

Att flytta kan vara många saker. I de allra flesta fall är det någonting som kräver både tid och kraft av den som flyttar. Inte alltför sällan kräver det dessutom mer tid och mer kraft än man tidigare räknat med. Själva flyttprocessen, det vill säga transport av bohag från ett ställe till ett annat, är bland det mest krävande. Det är där som vi på Seniorkraft kommer in.

Seniorkraft – Professionell flytthjälp i Lidköping

Hos oss kan du få hjälp med flytthjälp i Lidköping med omnejd alldeles oavsett vem du är. Seniorkraft arbetar både med privatpersoner och flytt för företag, föreningar och organisationer. Vår personal är rutinerad och har många års erfarenhet i branschen. Alla villkor kring kostnad är tydliga och alla våra tjänster kan skräddarsys efter kundens specifika behov. Så, behöver du hjälp med packning, städning, transport och/eller installation vid flytt? Inga problem – Med vår flytthjälp i Lidköping löser vi det du behöver få löst.

Flytthjälp i Lidköping, till fast pris

På Seniorkraft ser vi alltid till att våra kunder får tydliga villkor gällande det arbete vi utför. Vi ser därför till att alltid erbjuda fast pris på våra tjänster inom flytthjälp i Lidköping. På så vis kan du som kunde få en tydlig överblick av vårt arbete, och du vet vad som ska betalas för i slutändan. Kostnaden för två personer och en lastbil, då RUT-avdraget nyttjats, är 500 kr/timme (exkl. moms).

Vill du veta mer om RUT-avdraget? Besök Skatteverkets hemsida www.skatteverket.se

Nedan följer några prisexempel så att du kan få en uppfattning om din kostnad:

2 rum och kök, upp till 60 kvm

4 – 5 timmar
2 500 kr – 3 000 kr, exklusive moms

3 rum och kök, upp till 80 kvm

5 – 6 timmar
3 000 – 4 000 kr exklusive moms

4 rum och kök, upp till 95 kvm

6 – 7 timmar
5 000 kr exklusive moms

Prisbilden kan variera beroende på uppdragets omfattning. För att få en exakt kostnad på din flytthjälp i Lidköping – Kontakta oss så ordnar vi en gratis offert!

Seniorkraft i Lidköping, trygg ansvarsförsäkring vid flytthjälp

Kvalitet och ansvar är två centrala delar i vår verksamhet. De genomsyrar våra tjänster inom flytthjälp såväl som de andra tjänster vi erbjuder i Lidköping. När du väljer att bli kund hos oss ingår alltid ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti. Genom ansvarsförsäkring kan du som kund försäkra dig om att vi ansvarar för eventuella skador vid flytt. Kvalitetsgarantin säkerställer att du blir nöjd med den flytthjälp i Lidköping vi genomfört, helt enkelt!

Detta ingår i all vår flytthjälp i Lidköping

Möjlighet att nyttja RUT-avdraget
Ansvarsförsäkring
Nöjd kund-garanti
Fast pris

Värdefulla tips vid flytthjälp i Lidköping

Funderar du på att anlita Seniorkraft i Lidköping för flytthjälp? Bra idé! Här följer några tips och råd som kan vara bra att tänka på innan flytten genomförs.

Sortera flyttlådor

Det är alltid en bra idé att märka upp flyttlådor, både för din egen skull och för de som genomför din flytthjälp i Lidköping. Är innehållet tungt, ömtåligt eller annat? Ange detta på respektive låda.

Nedmontering i förväg

Flytthjälpen du anlitat till din flytt i Lidköping hjälper inte till med nedmontering av teknik, hyllor etc. Se därför till att göra detta i förhand.

Husdjur flyttas inte med flytthjälp i Lidköping

På Seniorkraft i Lidköping älskar vi djur, men vi erbjuder inte flytt av husdjur som del av vår flytthjälp.

Värdesaker

Det är alltid en bra idé att, vid flytt, samla sina värdesaker och transportera dessa själv. Det kan handla om smycken, pengar eller annat av värde.

Fundera ett varv till över vad som ska flyttas

Har du saker på vinden, i källaren eller andra allmänna utrymmen som ska flyttas? Glöm inte att märka upp detta så att de som genomför din flytthjälp i Lidköping blir varse redan innan arbetet utförs.

Farligt gods

Brandfarlig vätska, gasbehållare och annat som klassas som farligt gods kan tyvärr inte transporteras av Seniorkraft. Dessa ting kräver särskild transport på grund av försäkringsbestämmelser.

Har du frågor eller funderingar om flytthjälp i Lidköping som inte besvarats? Då är du välkommen att kontakta Seniorkraft vid vår hemsida eller ringa 076-848 03 54.

Boka din flytthjälp i Lidköping idag!

För att säkra flytthjälp vid din flytt i Lidköping är det bra att vara ute i tid. Kontakta oss på Seniorkraft redan idag så ser vi till att skicka en tydlig offert så snart som möjligt!

    Flytthjälp i Skaraborg | Skaraborg