Flyttfirma i Skövde som flyttar med omsorg

Söker du en flyttfirma i Skövde? Vi vet att en flytt till ett nytt boende eller kontor är ett stort projekt som kommer med många praktiska utmaningar. Med en rutinerad flyttfirma och effektiv flytthjälp går det både snabbt och smidigt att lämna en adress och komma på plats i det nya. Hos Seniorkraft får du rutinerad flytthjälp till ett fast pris när du ska flytta till, från eller inom Skövde. Vi är en flyttpartner som packar med omsorg och ser till att alla ägodelar når det nya hemmet säkert.

Flyttfirma i Skövde med garanti och ansvarsförsäkring

När du väljer oss som partner vid din flytt ingår alltid en ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti. En ansvarsförsäkring innebär en extra trygghet för dig om det uppstår skador i samband med flytten. Med vår nöjd-kund-garanti kan du känna dig trygg med att du får en effektiv och omsorgsfull tjänst som du är nöjd med.

I Seniorkrafts flytthjälp ingår:

 • Fast pris
 • Möjlighet till RUT-avdrag
 • Ansvarsförsäkring
 • Nöjd-kund-garanti

Flyttfirma i Skövde med fast pris

När du anlitar oss som din flyttfirma i Skövde så kan du känna dig trygg med att du får en tjänst du är nöjd med till ett bra pris. För 500 kr per timme (exklusive moms) ingår två personer på plats som hjälper dig att flytta samt lastbil. Ovanstående timpris är efter att RUT-avdrag dragits, alltså det du som kund betalar. Skatteverkets information om RUT-avdraget hittar du här.

Prisexempel

2 rum o kök upp till 60 kvm
4–5 timmar
2 500 kr–3 000 kr exklusive moms

3 rum o kök upp till cirka 80 kvm
5–6 timmar
3 000 kr–4 000 kr exklusive moms
​​​​​​​
4 rum o kök upp till 95 kvm
6-7 timmar
5 000 kr exklusive moms

Tänk på att prisbilden kan variera beroende på uppdragets omfattning. För exakta priser och bokning av flytthjälp är du varmt välkommen att kontakta oss.

Goda råd när du anlitar en flyttfirma

Nedan följer en lista över vad som kan vara viktigt att tänka på när du anlitar en flyttfirma i Skövde.

 • Märk upp dina flyttlådor. Ange om innehållet är tungt, ömtåligt eller ska behandlas på något speciellt sätt.
 • Tänk på att själv montera ner och märka till exempel vägghyllor, datorer, stereoanläggningar och annan fast inredning (flytthjälpen monterar inte ner dessa). Detta gäller även vitvaror där det i vissa fall krävs behörig fackman.
 • Transport av fordon som exempelvis bilar, båtar och motorcyklar ingår vanligtvis inte i flyttuppdraget.
 • Töm gräsklippare och andra maskiner på drivmedel innan flytthjälpen anländer. Tänk på att dessa kommer att transporteras tillsammans med ditt övriga bohag.
 • Under vintertid är det svårt att klara transport av krukväxter och blommor utan frysskador. Vill du ändå att flytthjälpen tar med dessa, är det rekommenderat att du undviker att vattna dem under tre dagar innan flytt.
 • Husdjur transporteras inte av Seniorkraft.
 • Samla in värdesaker som exempelvis pengar, smycken och värdepapper och ta hand om dessa själv.
 • Kontrollera vind, källare och allmänna utrymmen i din gamla bostad innan flytthjälpen anländer och se till att exempelvis barnvagnar och cyklar är uppmärkta. Kom ihåg att ange om gods som dessa ska flyttas när du bokar din flytthjälp.
 • Farligt gods som exempelvis brandfarliga vätskor och gasbehållare kan på grund av försäkringsbestämmelser inte transporteras av oss.

Har du andra frågor eller funderingar? Kontakta oss här på hemsidan eller ring till oss på 076-848 03 54.

Behöver du en flyttfirma i Skövde?

Fyll i formuläret nedan för en kostnadsfri offert. Vi ser till att du får ett fast pris och koll på din flyttbudget. Du kan också ringa till oss direkt på mobilnummer 076-848 03 54.

  Flyttfirma i Skövde, Skara, Lidköping, Mariestad, Falköping, Vara, Tibro, Hjo, Tidaholm, Götene, Karlsborg, och Skaraborg med omnejd