Din snabba flyttfirma i Mariestad

Med oss som din flyttfirma i Mariestad kan du vara säker på att alla saker och möbler kommer fram hela och oskadda. Med en rutinerad flyttfirma som Seniorkraft så kommer din flytt att gå snabbt och smidigt. Dina saker transporteras tryggt och säkert i våra flyttbilar. vilket innebär att du själv slipper bära runt på lådor, lyfta tunga möbler och sen transportera allting till din nya bostad i Mariestad. Du kan istället fokusera på att packa upp och göra ordning i ditt nya hem.

Flyttfirma i Mariestad med garanti och ansvarsförsäkring

När du väljer oss som din flyttfirma i Mariestad så ingår alltid en ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti. Med ansvarsförsäkringen kan du känna dig trygg om det mot förmodan skulle uppstå skador på dina möbler eller saker. Med vår kvalitetsgaranti och nöjd-kund-garanti lovar dig att du skall bli nöjd med våra tjänster.

I Seniorkrafts flytthjälp ingår:

 • Fast pris
 • Möjlighet till RUT-avdrag
 • Ansvarsförsäkring
 • Nöjd-kund-garanti

Flyttfirma med fast pris

När du anlitar oss som din flyttfirma i Mariestad så kan du känna dig trygg med att du får en tjänst du är nöjd med till ett bra pris. För 500 kr per timme (exklusive moms) ingår två personer på plats som hjälper dig att flytta samt lastbil. Ovanstående timpris är efter att RUT-avdrag dragits, alltså det du som kund betalar. Skatteverkets information om RUT-avdraget hittar du här.

Prisexempel

2 rum & kök upp till 60 m2
5 timmar = 2500-3000kr exkl.moms

3 rum o kök upp till cirka 80 m2

5–6 timmar = 3000–4000kr exkl.moms​​​​​

4 rum o kök upp till 95 kvm
6-7 timmar = 50000kr exkl.moms

Tänk på att priset kan variera lite beroende på uppdragets storlek.
Kontakta oss för mer exakta priser!

Goda råd när du anlitar en flyttfirma

Nedan följer en lista över vad som kan vara viktigt att tänka på när du anlitar en flyttfirma i Mariestad.

 • Märk upp dina flyttlådor. Ange om innehållet är tungt, ömtåligt eller ska behandlas på något speciellt sätt.
 • Tänk på att själv montera ner och märka till exempel vägghyllor, datorer, stereoanläggningar och annan fast inredning (flytthjälpen monterar inte ner dessa). Detta gäller även vitvaror där det i vissa fall krävs behörig fackman.
 • Transport av fordon som exempelvis bilar, båtar och motorcyklar ingår vanligtvis inte i flyttuppdraget.
 • Töm gräsklippare och andra maskiner på drivmedel innan flytthjälpen anländer. Tänk på att dessa kommer att transporteras tillsammans med ditt övriga bohag.
 • Under vintertid är det svårt att klara transport av krukväxter och blommor utan frysskador. Vill du ändå att flytthjälpen tar med dessa, är det rekommenderat att du undviker att vattna dem under tre dagar innan flytt.
 • Husdjur transporteras inte av Seniorkraft.
 • Samla in värdesaker som exempelvis pengar, smycken och värdepapper och ta hand om dessa själv.
 • Kontrollera vind, källare och allmänna utrymmen i din gamla bostad innan flytthjälpen anländer och se till att exempelvis barnvagnar och cyklar är uppmärkta. Kom ihåg att ange om gods som dessa ska flyttas när du bokar din flytthjälp.
 • Farligt gods som exempelvis brandfarliga vätskor och gasbehållare kan på grund av försäkringsbestämmelser inte transporteras av oss.

Har du andra frågor eller funderingar? Kontakta oss här på hemsidan eller ring till oss på 076-848 03 54.

Offertförfrågan Mariestad

Fyll formuläret nedan om du behöver en flyttfirma i Mariestad så återkommer vi med en offert till dig. Om du hellre vill ringa eller har frågor & funderingar om flytthjälp eller vår flyttfirma så slå en pling till 076-848 03 54.

  Flyttfirma i Mariestad