Din flyttfirma i Karlsborg som alltid ställer upp

När du anlitar oss som din flyttfirma i Karlsborg så kan du vara säker på att alla dina möbler och prylar kommer fram hela och fina. Om du istället väljer att flytta alla dina saker själv eller tillsammans med vänner och familj så är risken större att något går i sönder. Med en rutinerad flyttfirma som Seniorkraft så kommer din flytt att gå snabbt och smidigt. Du slipper lyfta tunga möbler och bära runt på lådor eftersom vi sköter det till dig. Dina saker transporteras säkert och tryggt i vår flyttbil till din nya bostad eller lokal i Karlsborg.

Garanti och ansvarsförsäkring

När du väljer oss som din flyttfirma i Karlsborg så ingår alltid en ansvarsförsäkring och kvalitetsgaranti. Med ansvarsförsäkringen kan du känna dig trygg om det mot förmodan skulle uppstå skador på dina möbler eller saker. Med vår kvalitetsgaranti och nöjd-kund-garanti lovar dig att du skall bli nöjd med våra tjänster.

Vad kostar det att hyra en flyttfirma i Karlsborg?

Det otroligt billigt att anlita oss som din flyttfirma i Karlsborg !
Det kostar endast 500 kr per timme (exklusive moms) och då ingår det två flyttgubbar och en flyttbil i priset.

Timpriset är efter det att RUT-avdraget dragits av.

Här är några exempel på vad det kan kosta:

2 rum & kök upp till 60 m2
4
-5 timmar = 2500-3000kr exkl.moms

3 rum o kök upp till cirka 80 m2
5–6 timmar = 3000–4000kr exkl.moms​​​​​

4 rum o kök upp till 95 kvm
6-7 timmar = 50000kr exkl.moms

För exakta priser och bokning av flytthjälp är du varmt välkommen att kontakta oss.

Bra att tänka på om du anlitar en flyttfirma

Nedan följer en lista över vad som kan vara bra att tänka på när du anlitar en flyttfirma i Karlsborg.

 • Märk upp dina flyttlådor. Ange om innehållet är tungt, ömtåligt eller ska behandlas på något speciellt sätt.
 • Tänk på att själv montera ner och märka till exempel vägghyllor, datorer, stereoanläggningar och annan fast inredning (flytthjälpen monterar inte ner dessa). Detta gäller även vitvaror där det i vissa fall krävs behörig fackman.
 • Transport av fordon som exempelvis bilar, båtar och motorcyklar ingår vanligtvis inte i flyttuppdraget.
 • Töm gräsklippare och andra maskiner på drivmedel innan flytthjälpen anländer. Tänk på att dessa kommer att transporteras tillsammans med ditt övriga bohag.
 • Under vintertid är det svårt att klara transport av krukväxter och blommor utan frysskador. Vill du ändå att flytthjälpen tar med dessa i flyttbilen så är det rekommenderat att du undviker att vattna dem under tre dagar innan flytt.
 • Husdjur transporteras inte av Seniorkraft.
 • Samla in värdesaker som exempelvis pengar, smycken och värdepapper och ta hand om dessa själv.
 • Kontrollera vind, källare och allmänna utrymmen i din gamla bostad innan flytthjälpen anländer och se till att exempelvis barnvagnar och cyklar är uppmärkta. Kom ihåg att ange om gods som dessa ska flyttas när du bokar din flytthjälp.
 • Farligt gods som exempelvis brandfarliga vätskor och gasbehållare kan på grund av försäkringsbestämmelser inte transporteras av oss i vår flyttbil.

Har du några frågor eller funderingar om vår flyttfirma, flyttbil eller allmänt om flytthjälp så tveka inte att kontakta oss här på hemsidan eller ring 076-848 03 54.

Offertförfågan flytthjälp

Fyll formuläret nedan om du behöver en flyttfirma i Karlsborg så återkommer vi med en offert till dig. Om du hellre vill ringa eller har frågor & funderingar om flytthjälp eller vår flyttfirma så slå en pling till 076-848 03 54.

  Vi är även verksamma i nedan orter:
  Falköping
  Götene
  Hjo
  Lidköping
  Mariestad
  Skara
  Skövde
  Tibro
  Tidaholm

  Flyttfirma i Karlsborg