Tömning och städning av dödsbo i Mariestad

Det är aldrig lätt att ta farväl av någon som stått oss nära. Mitt i sorgen tvingas man, som närstående, att ta hans om praktikaliteter såsom exempelvis dödsbo. Många upplever att avslut av ett dödsbo är svårt att fokusera på, och det är därför vi erbjuder våra tjänster i Mariestad. Vi finns där för dig som vill överlåta ansvaret för tömning, städning och avslut av ett dödsbo i Mariestad.

Seniorkraft

När du väljer att vända dig till oss på Seniorkraft i Mariestad för stöd vid dödsbo så kan du räkna med bästa möjliga hjälp. Vi ser till att, på ett respektfullt och omsorgsfullt sätt, ansvara för avslutet. Städning och tömning sköts av vår erfarna personal. Vi verkar för att stressreducera och för att frigöra tid för dig som närstående att bearbeta sorgen på det sätt du föredrar.

Vill du veta mer om hur vi går tillväga vid arbete med dödsbo i Mariestad?
Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi med den information du önskar.

Dödsbo i Mariestad – Så arbetar vi

Går du i tankar att anlita Seniorkraft i Mariestad vid tömning och städning av dödsbo? Låt oss då presentera våra tjänster närmare.

Tömning och städning

När vi utför slutstädning vid dödsbo i Mariestad följer vi Mäklarsamfundets regelverk till punkt och pricka. Vi ser till att tömning och städning sker utefter de villkor som finns. Ansvaret läggs förstås helt över på oss när det gäller godkännande av slutstädningen. Du behöver inte tänka på någonting.

Anpassade tjänster

Behovet av stöd vid dödsbo kan variera och det gör därför även det tjänsteutbud vi erbjuder i Mariestad. När du vänder dig till oss på Seniorkraft kan du få hjälp med de bestyr som behöver genomföras. Det kan exempelvis handla om planering och genomförande av sortering. Det kan också handla om avlämning av nycklar till bostaden.

Vid kontakten med oss på Seniorkraft skräddarsyr vi ett paket som anpassas efter dina specifika behov. Dina önskemål är det som formar våra tjänster.

Detta ingår alltid vid tömning och städning av dödsbo i Mariestad

 • Nöjd kund-garanti
 • Ansvarsförsäkring
 • Full diskretion och tystnadsplikt

Förberedelse inför städning av dödsbo

Vi vill alltid erbjuda så bra service som möjligt för alla som vänder sig till oss för hjälp. Därför är det bra om förberedelserna för dödsboet är klara när du tar kontakt med oss. Följande frågor ger oss de uppgifter vi behöver ha för att kunna påbörja arbetet. Skriv gärna ner svaren på dem och ha dem redo då du tar kontakt med oss för städning av dödsbo i Mariestad. Med detta sagt så har vi full förstående för att det kan vara påfrestande i en tid som plågas av sorg.

 • Bostadens läge, vilken våning?
 • Finns det hiss i anknytning till bostaden?
 • Kommer bil och släp in till trappan eller till ytterdörren?
 • Finns det skrymmande gods över 80 kilo i bostaden?
 • Hur stor är bostaden?
 • Finns det ömtåligt gods i bostaden?

Försäljning och återvinning av dödsbo

Det är inte ovanligt att det finns mycket att sortera, återvinna och potentiellt också sälja vid dödsbo i Mariestad. Vi assisterar självklart då det som kvarstår efter sortering ska återvinnas. Tack vare långa och goda samarbeten med hjälporganisationer går detta smidigt och lätt för alla inblandade. Vi kan dessutom hjälpa till med prisbedömning då någonting ska säljas. Detta gör vi genom två olika partnerföretag som är experter på området.

Varför just Seniorkraft för tömning och städning av dödsbo i Mariestad?

Seniorkraft är en erfaren och mycket välrenommerad aktör i Mariestad när det kommer till just dödsbo. Vi har erbjudit och utvecklat dessa tjänster under många år. Idag har vi ett heltäckande tjänsteutbud där du kan få stöd med det som just du behöver hjälp med. Vår skickliga personal har många års erfarenhet av branschen. Vi erbjuder alltid full diskretion och har självklart tystnadsplikt. När du vänder dig till oss kan du alltså räkna med både högkvalitativa resultat och en god kundupplevelse. Vi tror att dessa två har bidragit till vårt goda rykte när det gäller avslut av dödsbo i Mariestad med omnejd.

Behöver du hjälp med städning och tömning av dödsbo i Mariestad?

Kontakta oss förutsättningslöst via formuläret nedan så pratar vi vidare. Du kan också ringa till oss direkt på mobilnummer 076-848 03 54.

  Vi hjälper dig med även med tömning och städning av dödsbo i följande områden: