Tömning och städning av dödsbo i Skövde

Vi hjälper dig med respektfull tömning och omsorgsfull städning vid dödsbo i Skövde. När någon i vår närhet lämnar oss känns det ofta överväldigande, och sorgen i sig tar över vardagen och de måsten som finns. I samband med ett dödsfall behöver många beslut tas, vilket kräver energi och kraft som inte finns. Dessutom ska nästan alltid ett dödsbo avslutas.

Med flera års erfarenhet vet vi hur svårt det kan vara när det finns känslomässiga band till ett hem och de ägodelar som finns där. Vi på Seniorkraft erbjuder hjälp med tömning och städning av bostad, och med det ett ansvarsfullt och värdigt avslut. En omfattande uppgift som tyvärr ofta är stressande lyfts från dina axlar, och ger mer och behövligt utrymme för sorg och eftertanke.

Trygg tömning och omsorgsfull städning av dödsbo

Vi erbjuder respektfull tömning av dödsbo i Skövde och hjälp med slutstädning. Hos oss på Seniorkraft får du en trygg och ansvarsfull tjänst med en slutstädning som genomförs enligt Mäklarsamfundets regelverk. Du kan med andra ord alltid vara säker på att städningen utförs på ett korrekt sätt.

Vi kan också hjälpa dig med att:

 • Planera och genomföra sorteringen i dödsboet.

Det ger dig en helhetslösning som löser alla uppgifter på vägen. Här kan du också få hjälp med transport av gods till ett konkurrenskraftigt pris.

 • Hjälpa med avlämning av nyckel till bostad till hyresvärd eller annan relevant person om detta så önskas.

Vi anpassar oss helt efter dig och dina önskemål och skräddarsyr ett upplägg som passar omgivningen bäst. Arbetet avslutas därefter med en omsorgsfull städning.

Vid tömning och städning av dödsbo ingår alltid:

   • nöjd kund-garanti
   • ansvarsförsäkring
   • full diskretion och tystnadsplikt

Så förbereder du dig inför städning av dödsbo

Vi gör alltid vårt bästa för att avlasta dig under en svår tid, och vet att det kan vara svårt att fokusera på de praktiska ting som behöver göras. För att erbjuda dig en så bra service som möjligt så är det bra om du kan förbereda dig inför kontakten med oss. Anteckna gärna ner svaret på dessa frågor i förväg, så att vi tillsammans kan klargöra förutsättningarna innan vi hjälper dig med omsorgsfull tömning och städnings av dödsbo.

Frågor vi kan komma att ställa till dig:

 • Bostadens läge, vilken våning?
 • Finns det hiss i anknytning till bostaden?
 • Kommer bil och släp in till trappan eller till ytterdörren?
 • Finns det skrymmande gods över 80 kilo i bostaden?
 • Hur stor är bostaden?
 • Finns det ömtåligt gods i bostaden?

Återvinning och försäljning av dödsbo

När sorteringen är avklarad hjälper vi dig självklart även att ta hand om det som blir kvar, oavsett om det ska säljas eller återvinnas. Ingår det värdefulla föremål i dödsboet kan du via oss få hjälp med en kostnadsfri prisbedömning av två olika företag.

Hos oss får du hjälp med alla moment, och finns det ting som ska bortskänkas eller återvinnas fixar vi det också. Genom samarbeten med hjälporganisationer kan det som blir över efter sortering gå vidare till en organisation, eller återvinnas på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Få hjälp med tömning och städning av dödsbo i Skövde

Seniorkraft i Skaraborg erbjuder professionella tjänster inom hantering av dödsbon i Skövde. När du väljer oss får du erfaren och välrenommerad personal till bra priser, samt full diskretion och tystnadsplikt. Vi kan hjälpa dig med städning av dödsbo i Skövde, Skara, Lidköping, Mariestad, Falköping, Vara, Tibro, Hjo, Tidaholm, Götene, Karlsborg och Skaraborg med omnejd. Vi bistår gärna med den hjälp vi kan i en svår tid, och du kan alltid känna dig trygg med vår kompetens och erfarenhet. Vårt mål är att ge dig en bra upplevelse och ett resultat du är nöjd med i en tuff period. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Behöver du hjälp med städning och tömning av dödsbo i Skövde?

Kontakta oss förutsättningslöst via formuläret nedan så pratar vi vidare. Du kan också ringa till oss direkt på mobilnummer 076-848 03 54.

  Vi hjälper dig med även med tömning och städning av dödsbo i följande områden: