Tömning och städning av dödsbo i Lidköping

Vi hjälper dig med tömning och städning vid dödsbo i Lidköping med stor omsorg och respekt. Det är aldrig lätt när någon i vår närhet lämnar oss. Vardagens måsten känns överväldigande och det kan vara svårt att fokusera. I förbindelse med ett dödsfall behöver många beslut tas, något som kräver kraft och energi som inte finns. Dessutom ska nästan alltid ett dödsbo avslutas.

Hos oss på Seniorkraft finns många års erfarenhet av att ta hand om dödsbon, och vi vet hur svårt det kan vara när det finns känslomässiga band till ett hem och en plats. Via oss får du hjälp med tömning och städning av bostad, och med det ett ansvarsfullt och värdigt avslut. Vi bistår gärna med den hjälp vi kan i en svår tid. Det lyfter bort en omfattande och tyvärr ofta stressande uppgift från dig, samtidigt som sorg och eftertanke får mer välbehövligt utrymme.

Hur fungerar tömning och städning av dödsbo?

Vi erbjuder tömning av dödsbo i Lidköping och hjälp med slutstädning. Slutstädningen genomförs enligt Mäklarsamfundets regelverk, så att du alltid kan känna dig trygg med att arbetet utförs på ett korrekt sätt. Hos oss på Seniorkraft får du en helhetslösning som löser alla uppgifter som kan dyka upp längs vägen.

Utöver tömning & städning kan också hjälpa dig också med:

 • Planering och genomförande av sorteringen i dödsboet.
 • Transport av gods till ett konkurrenskraftigt pris
 • Hjälp med avlämning av nyckel till bostad till hyresvärd eller annan relevant person om detta så önskas.

Upplägget av vårt arbete styrs av dina önskemål och avslutas med en omsorgsfull städning.

Vid tömning och städning av dödsbo ingår alltid:

   • nöjd kund-garanti
   • ansvarsförsäkring
   • full diskretion och tystnadsplikt

Inför städning av dödsbo: Så förbereder du dig

För att erbjuda dig en så bra och smidig service som möjligt är det bra om du kan förbereda dig inför kontakten med oss. Vi vet att det kan vara svårt att fokusera i en svår stund med mycket praktiskt som ska göras, samtidigt som sorgen kräver sin tid. Vi har full förståelse för detta och vill göra vårt bästa för att underlätta processen för alla parter. Anteckna gärna ner svaret på dessa frågor innan samtalet, så att vi tillsammans kan klargöra vilka förutsättningar som finns innan vi hjälper dig med omsorgsfull tömning och städning av dödsbo.

Frågor vi kan komma att ställa till dig:

 • Bostadens läge, vilken våning?
 • Finns det hiss i anknytning till bostaden?
 • Kommer bil och släp in till trappan eller till ytterdörren?
 • Finns det skrymmande gods över 80 kilo i bostaden?
 • Hur stor är bostaden?
 • Finns det ömtåligt gods i bostaden?

Vi hjälper dig att återvinna eller sälja dödsbo

Självklart hjälper vi dig att ta hand om det som eventuellt blir kvar efter sorteringen. Hos oss på Seniorkraft får du hjälp med alla dessa detaljer, oavsett om det ska säljas eller återvinnas.

Ingår det värdefulla föremål i dödsboet kan du via oss få hjälp med en kostnadsfri prisbedömning av två olika företag. Genom värdefulla samarbeten med hjälporganisationer kan det som blir över efter sortering även gå vidare till välgörenhet, eller återvinnas på ett så miljövänligt sätt som möjligt.

Få hjälp med tömning och städning av dödsbo i Lidköping

Seniorkraft i Skaraborg erbjuder professionella tjänster inom hantering av dödsbon i Lidköping. Du får erfaren och välrenommerad personal till bra priser. Du får också alltid full diskretion och tystnadsplikt när du väljer oss. Vi kan hjälpa dig med städning av dödsbo i Skövde, Skara, Lidköping, Mariestad, Falköping, Vara, Tibro, Hjo, Tidaholm, Götene, Karlsborg och Skaraborg med omnejd. Du kan känna dig trygg med att vår kompetens och erfarenhet ger dig en bra upplevelse och ett resultat du är nöjd med i en svår tid. Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

Behöver du hjälp med städning och tömning av dödsbo i Lidköping?

Kontakta oss förutsättningslöst via formuläret nedan så pratar vi vidare. Du kan också ringa till oss direkt på mobilnummer 076-848 03 54.

  Vi hjälper dig med även med tömning och städning av dödsbo i följande områden: