Seinorkraft i Skaraborg

Målare Mariestad

Är det dags att byta färg eller tapetsera ute och/eller inomhus? Behöver fasaden målas om?

Seniorkraft kan bistå dig med såväl yrkesutbildade målare i Mariestad eller andra mycket erfarna och kompetenta målare/tapetserare. Med vår hjälp får du alltid ett noggrant och väl utfört arbete.

Målning av hus utomhus kräver alltid förarbete i form av tvättning av hela huset för hand. Skrapning av all löst sittande färg, ev. spackling och grundmålning. Färdig strykning skall alltid göras 2 ggr med bästa färgval, som vi kan hjälpa dig med.

Vi använder Bestå täckfärg som vi kan ge dig 20% rabatt på via våra inköpskanaler. Du kan få färgen via oss levererat hem till din adress, eller om du köper själv. Tapeter köpes alltid av kunden själv.

Erfarna och proffsiga målare i Mariestad

Vi har all utrustning inklusive arbetsställningar, ibland behövs skylift och dessa hyrs in av oss till bästa pris för dig. Vi har 30% rabatt på att hyra skylift och annat dylikt

Exempel på arbeten vi ständigt jobbar med:

  • måla fönster
  • fasader
  • tapetsering
  • tal och golvlistor
  • staket och altaner
  • och mycket mera…

Det är enkelt att komma i kontakt med oss

Ring eller maila oss, (tel 076 8480354 Bo Johansson ), se mer information på sidan kontakt.

Dina önskemål matchar vi sedan med en lämplig erfaren veteran 55 plus som inom kort kommer att kontakta dig. Ni går igenom arbetet tillsammans som skall utföras. Därefter återkommer vi med en offert enligt dina önskemål. Vi jobbar både med fasta priser på vissa typer av jobb eller per timme.

Vi utför ca 15-20 husmålningar varje säsong , och vi har alltid nöjda kunder utan undantag.