Seinorkraft i Skaraborg

Målare Lidköping

Är det dags att byta färg eller tapetsera ute och/eller inomhus? Behöver fasaden målas om?

Seniorkraft kan bistå dig med såväl yrkesutbildade målare i Lidköping eller andra mycket erfarna och kompetenta målare/tapetserare. Med vår hjälp får du alltid ett noggrant och väl utfört arbete.

Målning av hus utomhus kräver alltid förarbete i form av tvättning av hela huset för hand. Skrapning av all löst sittande färg, ev. spackling och grundmålning. Färdig strykning skall alltid göras 2 ggr med bästa färgval, något som vi kan hjälpa dig med.

Alltid bästa pris hos oss i Lidköping

måleri lidköping
Våra målare använder sig av Bestå täckfärg som vi kan ge dig 20% rabatt på via våra inköpskanaler. Du kan få färgen via oss levererat hem till din adress, eller om du köper själv. Tapeter köpes alltid av kunden själv.

Vi har all utrustning inklusive arbetsställningar, om arbetet kräver exempelvis en skylift så kan vi hyra detta till ett rabatterat pris. Vi har 30% rabatt på att hyra skylift och annat dylikt, allt för att du ska vara nöjd som kund.

Exempel på arbeten våra målare i Lidköping erbjuder

  • Måla fönster
  • Fasader
  • Tapetsering
  • Tak- och golvlister
  • Staket och altaner
  • Och mycket mera

Det är enkelt att komma i kontakt med oss – Ring eller maila oss, (Tel 076 8480354 Bo Johansson ) se mer information på sidan kontakt.

Dina önskemål matchar vi sedan med en lämplig erfaren veteran som inom kort kommer att kontakta dig. Arbetet gås igenom tillsammans med vår målare eller tapetserare så att ni kan komma överens om vad som skall utföras. Därefter återkommer vi med en offert enligt dina önskemål. Vi jobbar både med fasta priser på vissa typer av jobb eller per timme.

Vi utför ca 15-20 husmålningar varje säsong och vi har alltid nöjda kunder utan undantag.

Målare Lidköping