Seinorkraft i Skaraborg

Badrumsrenovering Skövde

Vi har riktigt duktiga snickare i Skövde, Skara, Lidköping, Falköping, Hjo, Götene och Mariestad.

Renovera badrum

Att renovera badrummet är ett stort byggprojekt och något du kanske bara tar dig an en gång. Att du gör rätt i alla delar är därför viktigt – välj badrumsinredning du kommer trivas med, följ alla bestämmelser för våtrum och bygg ett praktiskt badrum. Här kan du få inspiration till badrumsrenoveringen och hitta kvalitetssäkrade hantverkare för jobbet.

[bilder]

Resan till ditt nya badrum börjar här. Ta dig tid och fundera på hur du vill att ditt nya badrum ska se ut. Gör sedan en förfrågan hos oss. Du får snabbt förslag på pris beroende på vilka material du väljer.

Inspiration till badrumsrenovering

Att renovera badrummet innebär en mängd val. Vilket kakel ska du sätta? Ska du installera golvvärme? Vilken badrumsinredning passar bäst? Ska du ha dusch eller badkar?

Att tänka på innan du renoverar ditt badrum

Ju mer du vet om din badrumsrenovering desto bättre information kan du få från hantverkarna. Mät badrummet och beskriv vilka ytskikt du har tänkt dig. Beskriv vilken inredning du vill ha och vilken tid som passar dig för renoveringen.

Mer information kommer ge dig en bättre bild av pris och hur lång tid arbetet kommer ta.

Pris för badrumsrenovering

När du renoverar badrum eller våtrum går det att få en ganska precis offert på vad slutpriset landar på, men priset beror i mångt och mycket på vilket material och vilken inredning du väljer. Till att börja med har du kostnader som inte går att komma runt – priset för förarbete och en fackmannamässig fuktsäkring.

Arbetskostnaderna kan landa någonstans 10 000-30 000 kronor för mindre badrum och upp emot 50 000 kronor för större. Sedan är det upp till dig hur exklusivt byggmaterial och inredning du vill välja.

Vi på Seniorkraft i Skaraborg har lång erfarenhet av att renovera badrum. Våra hantverkare kan hjälpa dig med goda råd om hur du kan planera ditt badrum. Vi tar endast uppdrag i Skaraborg.

Kontakta oss för en offert idag!

Trender inom badrum

Att inreda sitt badrum i en mer personlig stil har blivit en större trend under de senaste åren. Allt fler väljer att helt göra om sina badrum. Hos både lägenhetsinnehavare och husköpare kan man se en uppgång i att renovera sina badrum, för att få sitt eget uttryckssätt och för att göra sitt badrum mer personligt.

Vitt och varma färger

Vilka trender florerar just nu? Länge har man sett att många har valt att inte sätta vitt kakel, som var väldigt populärt ett tag. Istället kan man nu se en ökning av färger i varma toner och att större kakelplattor kommer mer och mer. Bruna och beigea toner t.ex. ger ett intryck av avslappning och harmoni.
Snygga accessoarer i badrummet, ger en känslan av att det känns nytt och det är lätt att sätta sin egen prägel, bara genom att tillföra olika attribut.

Allt fler använder sig av lite dyrare märken för att få en föreställning om en elegans i badrummet. Många företag som sysslar med interiörer, kan rekommendera flera förstklassiga accessoarer, såsom handdukstorkare, snygga speglar och olika förvaringsalternativ.

Mycket ljus – nya badrumstrender

Brukar du titta upp i taket när du går in i ett badrum? För att få en mer intim känsla och en känsla av mycket bättre ljus, kan det vara intressant att sänka taket med hjälp av en gipsskiva och att installera ett antal spotlights efter eget tycke. Just själva ljuskonstellationen kan lyfta utseendet på ett badrum.

Viktigt att tänka på

Vissa tänker kanske att det blir billigare att göra det själv, men det finns en hel del regler vad det gäller badrum för att din försäkring ska täcka upp om det skulle hända något. Fiberväggar måste sättas upp och badrummet måste fuktspärras.

Det kan löna sig stort att ta in en hantverkare att göra jobbet då dessa vet exakt vad som gäller. Då slipper du tråkiga överraskningar i framtiden. Ju större kakelplattorna är, desto mer stöd behöver de ha och därför är en förstärkande fibervägg ett måste.

Om man försöker sig på genvägar, när man ska renovera sitt badrum, kan det resultera i att kaklet på väggarna ramlar ner och du måste göra om alltihop igen.

Badrumsrenovering Skövde